↓ ↓ ↓ ↓ ↓

Dress up in gold like autumn

Op vrijdag 24 september en zaterdag 25 september organiseren we Ball Of The Fall, een feestelijk diner ter ere van de start van de herfst. Deze avonden serveren voor het eerst ons nieuwe menu in een speciale uitvoering vol culinair entertainment. Ook presenteren we de nieuwe wijnen die we voor de herfst hebben geselecteerd. Ook proeven gasten als allereerste ons nieuwe seizoensbier, dat we in samenwerking met Brouwerij De Leckere hebben gemaakt.

Entertainment
Naast uitgebreid tafelen willen we dat Ball of the Fall vooral een feestje wordt. Niet alleen zal er tijdens het diner muzikaal entertainment in het restaurant, ook hebben we een afterparty vol disco en dance classics in petto. Uiteraard enkel binnen de geldende maatregelen omtrent corona.

Reserveren
Ball of the Fall kost €150 per persoon. Hiervoor krijg je het 7-gangen herfstmenu, aperitief, wijnen, koffie, digestief en entertainment. Alle dranken zijn inclusief tot einde diner. Wil je erbij zijn? Maak hieronder een reservering!

Dresscode
A touch of gold.

Reserveren

Wil je erbij zijn? Reserveer in de module voor diner op 24 of 25 september en noteer Ball of the Fall in het opmerkingenveld.

Speciale wensen? Mail ons op info@hemel-aarde.nl.


Adres

Restaurant Hemel & Aarde is te vinden op de begane grond van het Polman’s Huis. De vernieuwde ingang van het gebouw vind je aan de Keistraat.

Restaurant Hemel & Aarde
Keistraat 8
3512 HV Utrecht

Contact

030 88 04 500
info@hemel-aarde.nl
reserveringen@hemel-aarde.nl

Openingstijden

Diner
Woensdag - zaterdag vanaf 17:00 uur.

Ontbijt
Zaterdag - zondag van 7:00 tot 11:00 uur.