Een ode aan de seizoenen

Onder invloed van de zon, maan en de sterren heeft de natuur altijd iets nieuws te bieden. Geen dag is hetzelfde en dat is onze grote bron van inspiratie. Kom proeven en er gaat een wereld voor je open.

Je vindt ons restaurant in het voormalige Polman’s Huis, onder hetzelfde dak als Hotel The Nox. Voor diner zijn we van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Voor de lunch zijn we geopend van donderdag tot en met zaterdag.

Ons menu

In ons restaurant koken Rene van der Weijden en brigade met respect voor de natuur én met gezond boerenverstand. Het menu wordt bepaald door wat de aarde op dat moment te bieden heeft. Iedere dag opnieuw. We maken daarbij gebruik van regionale producten en natuurlijke processen, zoals fermentatie. We houden van een mooi stukje vlees of vis in het menu, maar focussen ons op groente. Alle producten die we gebruiken, verwerken we tot het laatste restje.

Bij Hemel & Aarde bieden wij tijdens diner de keuze tussen een menu van 5 of 7 gangen, tijdens de lunch serveren we 3, 4 of 5 gangen.

In het geval van dieetwensen en/of allergieën overleggen we graag de mogelijkheden, neem daarvoor gerust contact op. Ons huidige menu is helaas niet ingesteld op een veganistische eetwens.

DINER LUNCH

Reserveren

Reserveren is tot maximaal 8 weken vooruit mogelijk via de module hiernaast (op mobiel: hieronder). Hier staan altijd de meest actuele openingstijden en beschikbaarheid.

Kom je met een groter gezelschap? In dat geval hebben we speciale arrangementen en een exclusieve private dining beschikbaar. Neem voor meer informatie contact met ons op via reserveringen@hemel-aarde.nl.

Private Dining

Grenzend aan de wijnkelder ligt de Private Dining, een sfeervolle gewelvenkelder die zich leent voor diners, vergaderingen en presentaties met een besloten karakter. In de ruimte staat een grote tafel met een capaciteit van 20 personen. Hiernaast beschikt de ruimte over audiovisuele faciliteiten voor presentaties en vergaderingen. Ook heeft de ruimte een eigen ingang aan de Kromme Nieuwegracht, die enkel per boot te bereiken is.

In onze brochure vind je aanvullende informatie over onze mogelijkheden met betrekking tot evenementen en catering. Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens voor offertes, boekingen en/of vragen.

BROCHURE EVENTS

Adres

Restaurant Hemel & Aarde is te vinden op de begane grond van het Polman’s Huis. De vernieuwde ingang van het gebouw vind je aan de Keistraat.

Restaurant Hemel & Aarde
Keistraat 8
3512 HV Utrecht

Contact

We zijn van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 15:00 uur telefonisch bereikbaar.

030 88 04 500
info@hemel-aarde.nl
reserveringen@hemel-aarde.nl

Openingstijden

Lunch
Donderdag - zaterdag: 12-15 uur

Diner
Dinsdag - zaterdag: 18-24 uur